Beiratkozás

 

Fenntartónk


Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://kk.gov.hu/belsopest

Étkezés

Kerületi Kosárlabda Diákolimpia - csoportselejtező

2017. december 8-án (péntek) a Kerületi Kosárlabda Diákolimpia csoportselejtezőit játszotta iskolánk IV. kcs.-os fiú csapata. Az első meccset a Szent-Györgyi iskola csapatával játszották, három negyeden keresztül nagyon szoros volt az állás, de az utolsóban Vastagh Balázs kosarai döntöttek, és megnyerték a fiúk. Rövid regenerálódást követően kezdődött a József Attila iskola elleni mérkőzés. Az első negyedben kevés kosár esett, a másodikban 10 ponttal elhúzott az ellenfél, 4-14 volt a félidei eredmény. A szünet után eredményesebb volt a játék, de fiaink lassan és nehezen kerültek közelebb az ellenfélhez. Mindkét csapat játékában sok volt a hiba. Mi indulásnál többnyire lépéshibákat vétettünk. Ellenfelünk a palánk alatt volt bizonytalan és személyi hibák sokaságát követte el. Kiemelkedő volt Szőcs Gábor teljesítménye, aki remekül hozta fel a labdát és profi módon hozta helyzetbe társait. Végül Vastagh Balázs 3, Szőcs Gábor és Orosz Levente 2- 2, valamint Orosz Balázs kosaraival, a második félidőben nyújtott jobb játékkal diákjaink megnyerték a mérkőzést.

Csapatunk tagjai voltak: Orosz Balázs, Mezei Norbert, Kardos Kristóf, Szemők Levente Axel, Vastagh Balázs, Jenei Krisztián, Rajecki Mate, Gábor Szőcs, Orosz Levente, Dimitrisz Thomosz.

Gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak!

      

Kosztolányi Dezső
Általános Iskola

1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 1.

Tel: +36 (1) 282 6484
Mobil: +36 (30) 259 1512

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Vidámság Háza alapítvány adószáma: 19701565-1-43