Beiratkozás

 

Fenntartónk


Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://kk.gov.hu/belsopest

Étlap

Tájékoztatás tantermen kívüli, digitális munkarendről - 2021 március

Tisztelt Szülők!

Az iskolákban 2021. március 8-ától 2021. március 31-éig a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. 

A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7.

Gyermekfelügyelet az intézményben nem kerül megszervezésre.

Az ebéd március 9-től elvihető, de ezt Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Szülői értekezlet az iskola iránt érdeklődő szülőknek

Tisztelt Szülők!

2021. március 04-én 17 órakor online szülői értekezletet tartunk az iskolánk iránt érdeklődő leendő elsős gyerekek szüleinek. Részletes tájékoztatást adunk iskolánkról és bemutatkoznak a tanító nénik.

Az értekezlet a ZOOM felületen lesz, melyre a következő linken tudnak csatlakozni:

https://us04web.zoom.us/j/71162635896?pwd=UndJbmlPRnp3bldHN0tGSmVFVFk3UT09

Meeting-ID: 711 6263 5896
Kenncode: H3u5ez

Kihirdették a 2020/2021-es tanév Minősített Tehetséggondozó Műhelyek ösztöndíjasait

A Nemzeti Tehetség Központ „Minősített Tehetséggondozó Műhelyek hálózatának támogatása és fejlesztése” projektjének keretében, a Közép-Magyarország régióban működő 8 Minősített Tehetséggondozó Műhely, 64 kiemelten tehetséges tanulója nyert el ösztöndíj-támogatást.
Az ösztöndíj részleteiről bővebben weboldalunkon olvashat: https://nemzetitehetsegkozpont.hu/.../kihirdettek-a-2020.../
Váci SzC Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma
KISKÉPZŐ - Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium
Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium
Szentendrei Református Gimnázium
Budapesti Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium Hivatalos Oldala
Kosztolányi Dezső Általános Iskola
Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium
ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium
 
- Ösztöndíjat nyertek a Budapest, IX. Kerületi Kosztolányi Dezső Általános Iskola tanulói!
Budapest, 2021. február 23. - A Nemzeti Tehetség Központ „Minősített Tehetséggondozó Műhelyek
hálózatának támogatása és fejlesztése” projektjének keretében a Közép-Magyarország régióban működő 8 Minősített Tehetséggondozó Műhely 64 kiemelten tehetséges tanulója nyert ösztöndíj-támogatást. A Budapest, IX. Kerületi Kosztolányi Dezső Általános Iskola 9 tanulója is az ösztöndíjasok között van.
A Nemzeti Tehetség Programnak köszönhetően immár második alkalommal lehetett pályázni a Minősített Tehetséggondozó Műhely ösztöndíjra, amelyen a Közép-Magyarország régióban működő MTM-címet viselő iskolák diákjai indulhattak. A Budapest, IX. Kerületi Kosztolányi Dezső Általános Iskola több tehetséges diákja – Borsi József Levente, Böröczky Ferenc László, Domián Olivér, Hussein Aziza Szófia, Ivánka Csongor, Ivánka Dalma, Répcevölgyi Csanád, Sipos Zalán, Szalkai Soma – is
pályázott és elnyerte az anyagi támogatással járó ösztöndíjat. A program keretében évről évre egyre több tehetséges fiatal részesül egyéni támogatásban, ösztöndíjban.
A KMR-ben lévő 8 MTM-intézmény – közöttük budapesti, váci, szentendrei, ceglédi és gödöllői iskolák - részére összesen 4.800.000 Ft állt rendelkezésre, a fiatalok támogatására. A 2020/2021-es tanévre szóló pályázaton 64 tehetséges fiatal nyert ösztöndíjat, amely az iskolai tehetséggondozó munka kiegészítéséhez nyújt támogatást a nyerteseknek. Az ösztöndíj 50 ezer és 150 ezer forint közötti összeget jelent, amit a diákok tandíj finanszírozására vagy akár tárgyi eszközök, tan- és szakkönyvek vásárlására is fordíthatnak.
A Minősített Tehetséggondozó Műhelyek olyan tehetséggondozó mintaintézmények, amelyek elkötelezettek a szakmai minőség mellett, kiemelten tehetséges tanulók gondozását támogató
szakmai csoportjuk és programjuk van, tehetséggondozó tevékenységük dokumentáltan nagy múltra tekint vissza. Az országban összesen 39 MTM-intézmény működik.
A 2019. október 1-jén létrejött Nemzeti Tehetség Központ (NTK) elsődleges feladata a fiatal tehetségek felismerésének segítése, a tehetséggondozás támogatása, emellett közösségépítő és
mentoráló szerepet is vállal, kutatásokat végez, szakmai programokat, hazai és Európai Uniós forrásokból finanszírozott projekteket valósít meg. A központ szolgáltatásaival eddig több tízezer fiatal tehetség találkozott, számos képzés, program valósult meg mind a tehetségek, mind az őket támogató szakemberek részére.

Covid-19 esetekkel összefüggő aktuális intézményi állapot

Igazolt koronavírusos diákok száma: 0

Igazolt koronavírusos pedagógusok száma: 1

Tantermen kívüli digitális oktatásban tanuló osztályok száma: 0

Rendkívüli szünet miatt otthon tartózkodó osztályok száma: 0

A listát az aktuális állapotnak megfelelően folyamatosan
frissítjük!

Az utolsó frissítés dátuma: 2021.03.02.

      

Kosztolányi Dezső
Általános Iskola

1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 1.

Tel: +36 (1) 282 64 84
Fax: +36 (1) 348 06 95

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Vidámság Háza alapítvány adószáma: 19701565-1-43