Beiratkozás

 

Fenntartónk


Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://kk.gov.hu/belsopest

Étkezés

Akikre büszkék vagyunk

Zrínyi Ilona matematikaverseny

 

Catano-Cayetano Dávid Nestor 3.a osztályos tanuló a Zrínyi Ilona matematikaverseny körzeti fordulóján 3. helyezést ért el és bejutott az országos döntőbe. Gratulálunk és további jó versenyzést kívánunk neki!

 

Felkészítő tanára: Kemecsei Terézia

Bud Laura (5.b) első helyezést ért el a VI. Ferencvárosi Mesenap „Óriások és törpék” c. meseíró pályázatán.

Felkészítő tanára: Dicső István

 

Köszönjük és gratulálunk!

Kerületi labdarúgó bajnokság

2014. október2-án, a Magyar Diáksport Napján, rendezték a IX. kerületi általános iskolák IV. korcsoportos labdarúgó Diákolimpia bajnokságát. A helyszín ezúttal a BM kiképzőközpontjának salakos pályái voltak.

Kissé tartalékosnak tűnő cspattal indultunk, mert Majoros Alfréd nem tudott eljönni és Bene Marcell sérülése miatt csak szurkolóként tarthatott velünk. Ennek ellnére a 4 csapatos csoportban mindhárom mérkőzésünket megnyertük és az elődöntőben a Lónyai iskola csapata sem tudott fölén kerekedni.

A döntőben ismét a Kőrösi iskola csapatával mérkőztünk, akiket a csoportban az első meccsen már egyszer legyőztünk. Most sem alakult másként. Szepesi Ricsi vezérletével rengeteg helyzetet alakítottunk ki és ezekből gólokat is lőttünk. Kapunk közben nem forgott veszélyben, Andrási Bélának szinte védenivalója sem akadt. Megérdemelt győzelmet aratoott a csapat ismét, a végén mindenki játéklehetőséghez jutott a döntőben is.

Győzelmünkkel kivívtuk a lehetőséget a budapesti döntőben való indulásra.

 

 

A bajnokcsapat tagjai: Sári Gergő 8.b, Pozsár Tamás 8.b, Surugli Dániel 7.b, Sipos Bálint 8.a    

guggolnak: Balázs Krisztián 7.b, Juhász Gergő 7.b, Szepesi Richárd 8.a, Szabó Barnabás 7.a,Andrási Béla 8.b, Boros Erik 8.b.

 

 

Andrási Béla 8.b osztályos tanuló szeptember 20-án részt vett az I SALAMON – Hervis citytrail futóversenyen, a Gellérthegyen.                A 4.5 km-es embert próbáló, szinte végig emelkedő és lépcsővel tarkított pályán az egész mezőnyt tekintve 17. helyen ért célba és a korosztályos III. helyezést szerezte meg.

További szép sportsikereket kívánunk!

Gémes Sziget Kupa

2013.04.14-én került megrendezésre. 7-8. osztályos csapatunk II. helyezést, 6. osztályos csapatunk III. helyézést ért el a tájékozódási túraversenyen.

A 7-8. osztályos csapat tagjai: Kiss Ármin 7.b, Szabó Dóra, Háromszéki Regina, Győri Kitti és Fülöp Levente 8.b osztályos tanulók:

 

6. osztályos csapatunk: Aruwa Léna, Lepsik Angelika, Sárközi Nóra:

 

Kerületi Énekverseny

2013.04.23-án a József Attila Általános Iskolában rendezett versenyen Győri Betti és Klötzl Gergő 4. b osztályos tanulók II. helyezést értek el. Gratulálunk nekik!

Közép-Pesti Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny

8.b osztályos csapatunk I. helyezést ért el.

Tagjai: Jankó Réka, Bessenyei Enikő, Fülöp Levente, Weszely Áron

 

Kerületi sakkverseny

Diákjaink részt vettek a kerületi sakkversenyen a Molnár Ferenc Általános Iskolában. Góré László és Buruzs Balázs tanulónk II. helyezést ért el. Gratulálunk Nekik!

 

 

Kerületi Herman Ottó biológiaverseny

Pécsi Zsombor megnyerte a biológiaverseny kerületi fordulóját. Gratulálunk Neki!

 

 

Kerületi Hevesy György kémiaverseny

Egri Dávid Bence 2. helyezést ért el a kémiaverseny kerületi fordulóján. Gratuláluk Neki!

 

 

Ferencvárosi Népdalfesztivál

2013. január 30-án rendezték meg a Ferencvárosi Népdalfesztivált. Iskolánkból Jurek Rebeka és Kiss Norbert indultak szóló kategóriában. Vasi népdalokat énekeltek. Mindketten arany minősítést kaptak. Büszkék vagyunk rájuk!

 

 

József Attila-emlékverseny

2012 decemberében József Attila-emlékversenyt rendeztek a költő halálának 75. évfordulója alkalmából a Ferencvárosi Művelődési Központban. Iskolánk csapata 2. helyezést ért el. Gratulálunk a csapattagoknak: Tóth Lilinek, Oravecz Edinának és Boné Boglárkának.

 

 

Bod Péter kerületi könyvtárhasználati verseny III. helyezés
Sárközi Nóra - Földesi Nagy Fanni 6.a

Gratulálunk!

      

Kosztolányi Dezső
Általános Iskola

1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 1.

Tel: +36 (1) 282 6484
Mobil: +36 (30) 259 1512

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Vidámság Háza alapítvány adószáma: 19701565-1-43