Beiratkozás

 

Fenntartónk


Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://kk.gov.hu/belsopest

Étlap

Sakk diákolimpia 2016 - kerületi döntő iskolánkban

 December 15-én (csütörtökön) lezajlott iskolánkban a sakk diákolimpia kerületi döntője. Ismét rekord nevezés érkezett, 55 tanulót neveztek az iskolák erre a nemes küzdelemre. A versenyt Fehér Gyula nemzetközi bíró vezette, nagy hozzáértéssel. Már a verseny kiírását is profi sakkozók segítették.  A Kosztolányi Dezső Általános Iskola nagyon sok kollégája és technikai alkalmazottja járult hozzá a sikeres megvalósításhoz: Tóth Szabolcs bácsi, Havasiné Krämer Ili  és Pilinyi Bea néni, Demeter Viktor bácsi  a portás Dráfi Laci bácsi, a konyháról Ildikó és HerczegnéSzakács Kati néni és iskolatitkárunk Zsupos Ica néni. A büfét az iskola konyhája, maga az iskola, az önkormányzat, iskolánk diákönkormányzata és a pedagógusok biztosították, teljesen ingyen. A lebonyolítást megvalósító kollégák is keményen dolgoztak a siker érdekében. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg segítséget, ami ehhez a sikerhez vezetett! 
Izgalmas mérkőzések, nagy összecsapások remek teljesítmények döntötték el a végső sorrendet. Iskolánk tanulói nagyon szép eredményt értek el, jöjjön a felsorolásuk:
I. helyezettek lettek:
 - Márta Zsófia
 - Olgyay-Szabó Katalin
II. helyezettek lettek:
 - Olgyay-Szabó Attila
 - Nyalka Lili
 - Birtalan Zsolt
III. helyezettek lettek:
 - Vladár Ádám
 - Oláh Zoltán
Szívből gratulálunk nekik!

      

Kosztolányi Dezső
Általános Iskola

1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 1.

Tel: +36 (1) 282 64 84
Fax: +36 (1) 348 06 95

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Vidámság Háza alapítvány adószáma: 19701565-1-43